Videóhirdető Epiac                

Videóhirdető: Zene, tánc és egyéb kreativítást fejlesztő videók

 

Tecktonik oktatóvideó

Hardstyle, Jumpstyle, Electro, Tecktonik zene és videó!!!!!!! - Lesd meg a magazint és olvasd legfrissebb újdonságait!

táncpláza webáruház - táncoktató DVD

TÁNCOKTATÓ DVD kategóriában lévő termékek - A Tánc és ami mögötte van. Táncoktató DVD, tánczene CD, tánccipő, Swarovski termékek és egyéb tánckellék. Tánciskola, társastánc és Salsa tánctanfolyam, tánctábor.

Online Zongoraóra - Zongoratanulás, Zongoralecke, Oktatóvideók

A Zenergia Multimédiánál elsődleges célunk, hogy olyan programokat szervezzünk, mellyel, délutáni szabadidőd hasznosan és kreatív programokkal tölthesd el. Ezért olyan szakköröket és tanfolyamokat találunk ki, és szervezünk Neked, melyekkel szórakozhatsz, alkothatsz és egyben komoly tudásra tehetsz szert. Az általunk tartott, illetve a közeljövőben megvalósításra váró terveink között az alábbi modern, többnyire számítástechnikára épülő foglalkozási tevékenységek tartoznak: DJ (lemezbemutató) szakkör, grafikai és háromdimenziós modellező, játékkészítő szakkör, zeneszerkesztő szakkör, és videószerkesztő szakkör.

Táncoktatás online - Hip-hoptánc, salsa tanfolyam

Online táncoktatás - Salsa, modern tánc, latin tánc, hip-hop tánc, disco tánc tanfolyam - Your Dance online tánctanfolyamok

Online Koboz Kurzus - 7 részes ingyenes videó lecke sorozat kezdő kobzosoknak

Ha kíváncsi vagy, milyen pengetõs hangszer a koboz, és érdekel a moldvai népzene, vagy ha szívesen megtanulnál kobzolni, esetleg ha már játszol is ezen a hangszeren, akkor ez az oldal NEKED szól!

Varróiskola

Majoros Zsuzsa blogja. Minden egy helyen, ami szabással és varrással kapcsolatos! Ötletek, praktikák, szabásminták varráshoz, varrótanfolyam Budapesten a fővárosban, és vidéken is.

Kezdő táncoktató

Kezdő táncoktató

Ingyen hangmérnök tanfolyam

Rode University - Hangmérnök képzés ingyen! - A Rode iskolapadjában a mikrofonozási ismereteket gyakorlati példák alapján tanulhatod meg!

Sportvilág

fitnesszel, body building-gel, kerékpárral, wellness-el és táplálkozással kapcsolatos információk és szolgáltatások

Tánckoktél Táncoktató dvd-k

TÁNCOKTATÓ DVD kategóriában lévõ termékek - A Tánc és ami mögötte van. Táncoktató DVD, tánczene CD, tánccipõ, Swarovski termékek és egyéb tánckellék. Tánciskola, társastánc és Salsa tánctanfolyam, tánctábor.

Bűvészet: alapok

Kalandozz a bűvészet varázslatos világába. 14 mutatvány mellyel te magad is meghökkentheted baráti körödet, családtagjaidat. Tarts velünk a titkok birodalmába!

Bűvészet: Zsetontrükk

A(z) "Zsetontrükkök: összehúzás" című videót "VideoSmart Hobby" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "kreatív" kategóriába. Eddig 7686 alkalommal nézték meg.

Selyemfestés alapjai DVD

Selyemfestés, mandalafestés tanfolyam az otthonodban - kreatív élmény. Két oktatófilm a selyemfestés alapjairól és a mandalafestésről, DVD-n.

Hogyan készítsünk karácsonyi csillagot gyöngyből?

Ebben a tippemben azt fogom bemutatni, hogy hogyan készíthetünk gyöngyből karácsonyfa, illetve.

Billiárd oktatóvideók

Billiárd oktatóvideók

Nyitótánc - táncoktató DVD esküvőre készülő pároknak

Nyitótánc - táncoktató DVD esküvőre készülő pároknak

Rajz és Divat videók

Rajz, festészet, divat, tanfolyamok Budapesten minden korosztálynak.

Különböző bűvészbemutatók

Aktuális hírek, oktató videók, trükkök, illúziók a bűvészet világából. Ha tetszett a bejegyzés, nyugodtan oszd meg velem egy komment formájában és gyere vissza holnap is.

On-line doboktatás

On-line doboktatás

Tánc, tanulás és táncoktatás videó

index, follow name=robots

Bűvészet: Négy ász kártyatrükk

A(z) "Négy ász kártyatrükk" című videót "VideoSmart Hobby" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "kreatív" kategóriába. Eddig 11466 alkalommal nézték meg.