Videóhirdető Epiac                

Videóhirdető: Gyerek vicces videó

 

Funny or Die / Kids Being Awesome

funny or die - all kids being awesome videos - most viewed this month - Funny videos, funny pictures, funny jokes, top ten lists, caption contests, and funny articles featuring celebrities, comedians, and you.

VICCESVIDEOK.HU – Gyerekek

„Mondok egy viccet, lecsúszott a slicced!” – mondja a négyéves Panni anyukájának az óvodában, és hasát fogva, hangosan kacagva lesve a hatást. Az ártatlan gyermeki humorra, mindenki vevő, és az országban talán nincs is olyan felnőtt, aki gyerekként legalább egyszer ne mondta volna már el ez a viccet. Ma mai gyerekek már nem csak mesélik, hanem letöétik és nézik a vicceket. Egy csokorba szedve meg

PlanetVids / Kids

is our featured video. Cool crazy kid videos. Planet vids features Funny Kids Videos updated daily

Anyóca videó

Anyóca Babóca: a gyermekek világa kicsit más szemszögből. Itt nem találsz sok komoly dolgot. A blog bebizonyítja, hogy a gyereknevelésnek is vannak vicces részei. Ezek olykor-olykor megdöbbentőek, és érdekesek. Például, amikor a gyereked kap a nagyitól egy ogre babát, bekapcsolod, és dobsz egy hátast. De amikor leülsz a gyerekeddel együtt mesét nézni, megdöbbensz, mert simán kitehetnék a 18+t.

VeryCuteKidsVideos.com

Very Cute Kids Videos was designed to help you find the funniest and most entertaining kid videos.

Gumicsizma / Gyerek

Vicces, humoros képek és videók. Vicces programok, flashjátékok és viccek gyűjteménye.