Videóhirdető Epiac                

Videóhirdető: Gyerek vicces videó

 

PlanetVids / Kids

is our featured video. Cool crazy kid videos. Planet vids features Funny Kids Videos updated daily

VeryCuteKidsVideos.com

Very Cute Kids Videos was designed to help you find the funniest and most entertaining kid videos.

Gumicsizma / Gyerek

Vicces, humoros képek és videók. Vicces programok, flashjátékok és viccek gyűjteménye.

VICCESVIDEOK.HU – Gyerekek

„Mondok egy viccet, lecsúszott a slicced!” – mondja a négyéves Panni anyukájának az óvodában, és hasát fogva, hangosan kacagva lesve a hatást. Az ártatlan gyermeki humorra, mindenki vevő, és az országban talán nincs is olyan felnőtt, aki gyerekként legalább egyszer ne mondta volna már el ez a viccet. Ma mai gyerekek már nem csak mesélik, hanem letöétik és nézik a vicceket. Egy csokorba szedve meg

Anyóca videó

Anyóca Babóca: a gyermekek világa kicsit más szemszögből. Itt nem találsz sok komoly dolgot. A blog bebizonyítja, hogy a gyereknevelésnek is vannak vicces részei. Ezek olykor-olykor megdöbbentőek, és érdekesek. Például, amikor a gyereked kap a nagyitól egy ogre babát, bekapcsolod, és dobsz egy hátast. De amikor leülsz a gyerekeddel együtt mesét nézni, megdöbbensz, mert simán kitehetnék a 18+t.

Funny or Die / Kids Being Awesome

funny or die - all kids being awesome videos - most viewed this month - Funny videos, funny pictures, funny jokes, top ten lists, caption contests, and funny articles featuring celebrities, comedians, and you.